Szechenyi Palyzat

Pályázat informáciok

  • a kedvezményezett neve: UNOVET-NÉGY Korlátolt Felelősségű Társaság
  • a projekt címe: Az Unovet-Négy Kft. fejlesztése
  • a szerződött támogatás összege: 69 176 451 Ft
  • a támogatás mértéke (%-ban): 70%
  • A projekt tényleges befejezési dátuma: 2023.09.01
  • a projekt tartalmának bemutatása:

Projektünk tartalmazza a kötelezően előírt technológiafejlesztés projektelemet (Abacus Vet 5 Hematológiai automata, ESAOTE MyLab™ Sigma Ultrahang 1 db fejjel, Száraz kémiás klinikai kémiai automata, SONOSCAPE P50 Elite Állatorvosi ultrahang 3 fejjel, Epson WF-C8190 DW). Ezen felül a kötelezően választandó tevékenységek közül az új építést és megújuló energiaforrások beszerzését, a vállalkozásra ható projekt általi hatékonyságnövekedést alátámasztó stratégiai üzleti tanácsadási tevékenységet, valamint IKT eszközök (laptop és táblagép) beszerzését tartalmazza még támogatási kérelmünk.

Célunk, hogy a támogatás felhasználása révén modern technológiák beszerzésére, a korszerű infrastrukturális feltételek megteremtésére és digitalizált üzleti és termelési folyamatok kialakítására kerülhessen sor, aminek révén társaságunknál javul az erőforrás-hatékonyság és a szolgáltatások minősége, ez pedig magasabb termelékenységi szinthez vezet. Vállalkozásunk múltja és szakmai tapasztalata miatt a projekt cégünk számára szakmailag megvalósítható. Minden beszerezni kívánt eszköz megfelel a vonatkozó európai irányelveknek, szabványoknak, illetve az azokat harmonizáló magyar rendeleteknek, szabványoknak, környezetvédelmi előírásoknak.

A beszerezni kívánt eszközök önállóan is alkalmasak a termelő/szolgáltató tevékenység végzésére, a fejlesztendő tevékenység erősítésére (75.00 – Állategészségügyi ellátás és 4773 '08 Gyógyszer-kiskereskedelem). Az új épület építésével, valamint az új eszközök megvásárlásával a jelenlegi tevékenységünket szeretnénk fejleszteni, a folyamatosan növekvő megrendeléseink miatt, illetve a hatékonyabb munkavégzés céljából. A projekt fő célkitűzése a szolgáltatás minőségének javítása és a növekedés, bővítés. Jelenleg működő ingatlan kapacitásai nem elegendőek a növekedéshez, hátráltatva a fejlődést mind állatgyógyászati kereskedelem, mind állatgyógyászati szolgáltatás területén. A projekt keretén belül vásárolt eszközökkel lényegesen jobb állatgyógyászati szolgáltatás nyújtása valósítható meg. Egy új, nagyobb patika és rendelő kerülne kialakításra, amely lehetővé tenné a termékpaletta bővítését is, ami most a hely szűke miatt kivitelezhetetlen.

Elérhetőségek

Vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken.

Nyitvatartás

Hétfő - Péntek:8:00 - 17:00

Szombat:8:00 - 12:00

Vasárnap:Zárva